Salontafels | Bedden | Banken | Brocante | Tuinmeubilair | Accessoires     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

100% puur

Algemene voorwaarden

1.1 Algemeen
De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle bestellingen overeenkomsten. Wanneer u een bestelling plaatst, geeft u aan akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van 100% puur.

2.1 Prijs
Alle prijzen zijn in euro´s vermeld, inclusief 19% BTW, excl.verzendkosten.

2.2 Betalen
Na uw bestelling ontvangt u per omgaande een email bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag vermeld, inclusief verzendkosten.
De betaling dient vooraf plaats te vinden.                             
De betalingsmogelijkheden zijn:
- Overschrijving via de postbank nr: 5838471 tn.n.v. F. Poortinga o.v.v. ordernummer                  
- Onder rembours
- Contante betaling, bij afhalen (enkel alleen op afspraak)                                      
Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling binnen 3 dagen verzonden.
Indien deze dag niet in het weekend valt. Mocht dit artikel niet meer leverbaar zijn of een langere levertijd hebben zal dit per e-mail aan u worden meegedeeld ook staat het vermeld op de webshop.

3.1 Bestellingen door u af te halen
Indien u een bestelling plaatst die u zelf wenst af te halen bij 100% puur, ontvangt u na plaatsing van de bestelling, een email van 100% puur met hierin de beschikbare afhaaldag en tijdstip. In overleg met u zal dan een datum en tijdstip worden afgesproken waarop u de bestelde artikelen kunt afhalen. De bestelling dient bij afhaling contant te worden betaald. 

4.1 Annulering
U heeft de mogelijkheid de bestelling binnen 8 dagen na het plaatsen van een bestelling te annuleren, zonder extra kosten

Annuleren doet u via 100procentpuur@gmail.com Als u de geannuleerde bestelling betaald heeft, ontvangt u het betaalde bedrag terug. Indien u de bestelling niet binnen 8 dagen heeft geannuleerd of geen bevestiging van de annulering kunt overleggen, dan bent u betalingspichtig.

5.1 Retourrecht 
Als het bestelde artikel niet aan uw wensen voldoet, kunt u het artikel binnen 8 werkdagen na ontvangst retour zenden. U moet het artikel als retour aanmelden via 100procentpuur@gmail.com  100% puur zal de retourzending bevestigen, waarna u het artikel kunt terugsturen. Alle retourkosten zijn voor rekening van de klant. Het retour te sturen artikel dient in originele staat en onbeschadigd en ongebruikt  te zijn. Het door u betaalde bedrag met uitzondering van de verzendkosten zal zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 7 dagen na ontvangst worden terug betaald. De kosten van het retour zenden zijn altijd voor rekening van u zelf.

6.1 Aansprakelijkheid
Aansprakelijkheid verzenden. 100% puur is nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van verzonden artikelen. De bestelde artikelen worden met uiterste zorg verpakt. De verzending is in alle gevallen voor risico van de koper. Als u wilt kan er voor verzekerd verzenden worden gekozen bij het bestellen volgens het tarief van TNTPost. Vermeld dit onder opmerkingen.

7.1. Persoonsgegevens
Uw persoonlijke gegevens worden in het klantensysteem van 100% puur opgeslagen om de bestelling te verwerken. Wij hanteren hier de regelgeving volgens de wet op de privacy.


Webshop

 

 

 

 

 

 

 

 

YourCompany.Com © 2014 • Privacy Policy • Terms Of Use